Целутрон


Целутронът е устройство с методите на съвременната медицина, с активно използване на последните научни изследвания в областта на медицината, физиотерапията и козметиката, с отчитане на биолигичното и физиологичното взаимодействие между мазнините и мускулната тъкан в чожешкия организъм.

Целутронът обединява няколко режима на работа, на база на осъвършенстваните през хилядолетията методи на акупунктурата, предназначени за решаване на различни телесни проблеми като наднормено тегло, забавена обмяна на веществата, детренираност на отделни мускулни групи, липса на еластичност на кръвоносните съдове и като цяло липса на тонус. Апаратът предлага комплексно решение за всички тези проблеми с методите на акупунктурата, физиотерапията и масажът.

Целутронът е по познатото име на електростимулацията на мускулите. Това е съвременен метод за моделиране на тялото и поддържане на мускулния тонус с богати възможности за въздействие върху мускулните влъкна и съединителната тъкан, в зависимост от нейното състояние и търсения ефект. Този уред предизвиква свиване и отпускане на мускула, което се равнява на натоварване във фитнес зала. При него обаче се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарати дихателната система.

Хубавото на целутрона е също, че излизайки от процедура, човек не получава мускулна треска, защото уредът има програма, неутрализираща болката в мускула. Процедурите с целутрон могат да се правят всеки ден или през ден. Необходимо е да се направят 10-20 процедури ( в зависимост от степента на целулит ) ,равняващи се на три месеца активен фитнес. Ако целутронът се комбинира с вакуум ефектът ще е още по-бърз и ефективен.

Фотоепилация


Технологията ,която се наложи в съвременните международни медицински и естетични индустрии.По-съвършенна от IPL,тази технология използва светлинна и топлинна енергия,за да постигне максимална ефективност при абсолютна безопасност.
1.Абсолютно обезопасен процес.Апаратурата притежава 6-степенна защита.
2.Перфектното охлаждане гарантира безболезненост и изключвавсякакъв дискомфорт като парене,и други ,елиминират се болката и опасностите при извършване на процедурите.Действа нейно и приятно върху кожата като същевременно ефекта е бърз.
3.Видим ефект още след 2-3 процедура.
4.Специална лампа за светлинни фототипове,гарантираща ефекта и при тях.

Фотоепилация: PTF светлина навлиза в кожата през епидермиса до дермиса и се поглъща избирателно от меланина в косъма и неговия фоликул,като се произвежда фототермичен ефект,температурата бързо се покачва от областта на косъма до неговия корен,меланинът се разгражда и така се постига ефектът на трайно обезкосмяване.
Фотоподмладяване: Когато се прилага върху кожата,PTF светлината,абсорбирана от кожата прави така,че клетките да се подреждат по-плътно една до друга,докато синтезираният колаген ускорява циркулацията на кръвта и метаболизма и подобрява устойчивостта на кожата.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

- лица под 18години.
- Бременни жени,кърмачки,жени в менструален цикъл,както и до 45 дни след раждане.
- Лица със сърдечни заболявания,наличие на пейс мейкър на сърцето,високо кръвно налягане,инфекциозни кожни болести.
- Епилепсия,диабет,туморни заболявания,витилиго.
- Забранява се продължителното излагане на слънце/солариум,както и употребата на автобронзанти 20 дни преди и след съответната процедура.
- Кожата с перманентен грим и/или татуировки.
- Не се извършват процедури върху бенки,вежди,мигли,зоната на щитовидната жлеза.
- Лица с неизлекувани хормонални заболявания.
- Рак на кожата.
- Свръхчуствителност към светлина и прием на фоточуствителни лекарктвени средства като хемомицин или сулфаниламид

Диамантено микродермабразио


Процедурите с диамантено микродермабразио представляват ексфолиране на горния кожен слой, а след това изсмукват частиците заедно със замърсяванията и мъртвата кожа. Тази процедура служи за отстраняване на дефектите и недостатъците като фини линии и бръчки, пигментни петна, както и белези от акне. Микродермабразиото става все по-популярен начин за подмладяване на кожата и намаляване на стрии. Според Американската асоциация по естетична пластична хирургия (ASAPS), процедурата микродермабразио е в топ 5 на не-хирургическите процедури. Микродермабразиото коригира грубата повърхност на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация и старчески петна. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой на епидермиса. Микродермабразио може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст.
Често се налага повторение на процедурата, за да се постигне желания резултат. Най-често терапевтичния курс се състои от 4 до 10 процедури на интервал от 1 до 3 седмици.
Процедурите с диамантено микродермабразио се прилагат най-често на лицето или области със стрии, но може да се прилага върху всички части на тялото. Може да се третират всички типове кожа. Диамантеното микродермабразиото помага за 50% по-добро проникване и усвояване на козметични продукти, което усилва и крайния ефект от процедурата.

Приложение:
▪ Обновяване на кожата;      
▪ Изсветляване на кожата;
▪ Пигментации и възрастови петна;
▪ Свиване на разширени пори;
▪ Намаляване на фини бръчки;
▪ Подобрение на стрии;
▪ Ексфолиране на кожата по тялото.

Не се препоръчва прилагане на микродермабразио в следните случаи:
▪ Бременни жени;
▪ Наличие на гнойно акне, охлузвания, открити рани, изгаряния, херпес, брадавици;
▪ При други кожни заболявания след консултация с дерматолог;
▪ Купероза (разширени кръвоносни съдове по кожата на лицето);
▪ При използване на кремове с Retin A (ретинол), тяхното използване трябва да се спре поне 14 дни преди процедурата;
▪ Рак на кожата;
▪ Диабет или автоимунни заболявания;
▪ Хепатит.

Мигли


Удължаване и сгъстяване на мигли - косъм по косъм


Ако смятате, че миглите ви са къси, нямат гъстота или не харесвате тяхната извивка – това е вашето решение.
Красивите мигли придават на окото изразителност, а тяхната дължина и гъстота придават неповторима женственост и красота.
Най-важното предимство е, че не е необходимо да използвате спирала. Можете да бъдете спокойни, че миглите ви няма да паднат нито по време на плуване, нито след свалянето на вечерния грим!
Процедурата е следната: Копринените мигли се апликират една по една без да имат директен контакт с клепача. Използва се хипоалергенно хирургическо лепило, което не вреди по никакъв начин на вашите естествени мигли.
Важно е да знаете, че вашите мигли също както и косата ви падат ежедневно и в рамките на 2-4 месеца се подновяват изцяло. Изкуствените удължители падат, заедно с вашите естествени мигли, поради което е нужна поддръжка веднъж месечно за добавяне на допълнителни косъмчета.

Удължаване и сгъстяване на мигли - 3D

Това е най-новата технология за сгъстяване и удължаване на мигли.


Различава се от класическия метод “косъм по косъм” по това, че към всеки ваш косъм се вграждат по 3, вместо по един допълнителен. Вложеното време и брой мигли зависи изцяло от гъстотата на вашите собствени